помощ
Как да поръчам?
Как се осъществява доставката?
Как да платя?
Мога ли да върна или заменя доставен и платен вече продукт?


Идеи за подаръци:
до 30 лв.
от 31 до 50 лв.
от 51 до 70 лв.
от 71 до 90 лв.
над 90 лв.
Как се осъществява доставаката?
Доставката се осъществява бързо и лесно благодарение на куриерите на "Сити Експрес" ООД и собствен транспорт за територията на София, които Ви доставят Вашата поръчка директно в дома или офиса Ви. Цената на стандартната доставка за цяла България е еднаква - 5 лв. В неработни дни има надбавка от 2.40 лв.
При покупки над 39 лв. тя е БЕЗПЛАТНА! При определени случаи: когато пратката се взима или доставя от нас в почивен ден, върху стойността на доставката (ако има такава) се добавят 2.40 лева. За поръчки под 39 лева доставката става 5+2.40=7.40 лева, а за поръчки над 39 лева доставката е 2.40 лева.

Благодарение на собствените куриери вече ВСИЧКИ доставки за София са БЪРЗИ(без значение от стойността на поръчката). Времето на доставка е до 190 минути. Може да бъде упоменат и по-късен час. Времето за доставка за страната е от 15 часа до 6 дни според зоните на покритие на куриерската фирма. Вижте в коя зона се намира Вашият град от тук.Всяка поръчка се приема от нашия дежурен оператор няколко секунди след като приключите с пълненето на чантата и натиснете бутона
Веднага ще получите потвърждение за това с e-mail и SMS съобщение, което не е автоматично, а се изпраща от екипа на магазина, като гаранция за това че Вашата поръчка е видяна.
Доставката се задейства НЕЗАБАВНО след получаването на електронното плащане или потвърждението й от Вас по телефона за наложен платеж.
Време за доставка:
- за София - до 190 минути (от понеделник до събота от 10:00 до 19:00 ч.)
- за страната - от 15 часа до 6 дни според зоните

Не се колебайте да се свържете с нас на тел. 02 9461378, 02 9516202 и 088 7748103
Уважаеми Клиенти, CONCORD.bg високо цени спечеленото от Вас доверие, което ни задължава да отговорим със същото.
С този талон Ви даваме възможност в 10 (десет) дневен срок и съгласно нашите условия* ДА ЗАМЕНИТЕ ВСЕКИ ПРОДУКТ, закупен от нашия магазин или поръчан по интернет от www.concord.bg.
Изборът на парфюм, Ваш или чужд, дори и несполучлив вече е поправим.

Concord company LTD.

*Условията за замяна са описани на гърба на този талон.
Вижте ги от тук

Съгл. ЗЗП клиентът има право да върне в 7-дневен срок всяка стока, закупена по интернет, без да дължи за това обещетение.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТА!

защо да купя от Конкорд? нов магазин първа награда безплатна доставка безплатна подаръчна опаковка безплатно и лесно връщане на всяка покупка идеи за подарък реален магазин КОНКОРД реален магазин ZEN карта за отстъпки