Меню
Вашата кошница

Рекламации

Моля попълнете формата долу, за да изискате номер на върната стока.Всеки потребител (ако е физическо лице) по смисъла на Закона за защита на потребителя (ЗЗП), има право да върне закупената от него една или повече стоки в рамките на 14-дневен срок от датата на получаването им, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина за връщането, и в случай, че те не са употребявани и не е увредена целостта на опаковката им и имат запазен търговския вид (налични са и и не са срязани или свалени фабрично закрепени всички етикети, стикери и сертификати и подаръчни кутийки, ако е имало такива!), в който е получена и са спазени условията по чл.55 от ЗЗП.

Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност до момента на тяхното връщане на Доставчика. Върнатата стока трябва да е придружена с всички съпътстващи я документи - касова бележка и/или фактура, сертификат за качество и др.

Връщането на артикула е възможно единствено, когато целофана на парфюма включително и вторичния целофан поставен върху парфюма или козметичния продукт, придружен с фирмен холограмен стикер за сигурност не е разкъсан или залепван наново!

ВНИМАНИЕ! Всеки козметичен продукт е заснет с всички целофани и холограмни стикери върху него на фона на вашата поръчка преди да бъде опакован и предаден на куриера. Тази снимка може да Ви бъде предоставена при искане за връщане от Ваша страна или при дефекти получени при транспортиране, за установяване състоянието на кутията на парфюма преди транспортирането му.Клиентът трябва сам да ни изпрати неизползвания/неразпечатван артикул с куриер към следния адрес: София, бул.Янко Сакъзов №30 - парфюмерия Конкорд . Моля, не очаквайте наш куриер да ви посети за взимане на продукта!

ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ: При необходимост от връщане на сума, която е била платена с карта, връщането ще бъде направено чрез възстановяваща операция по същия платежен инструмент на потребителя!
При връщане на пари за поръчка, платена по метод "Наложен платеж", парите се връщат към банкова сметка, предоставена от потребителя.

Информация за поръчка
Информация за продукт & Причина за връщане на стоката
Защита
Прочетох и се съгласих с Общи условия
Този уебсайт използва бисквитки ("cookies") за повишаване на ефективността си. Научете повече